Termeni și condiții - chestionare auto drpciv

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului drpciv-teste.ro. Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare.

În cazul în care nu sunteți de acord cu prezentul acord, vă rugăm să părăsiți acest website.

drpciv-teste.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

 

TERMENI UTILIZAȚI

Site = pagina web www.drpciv-teste.ro, cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia;

Utilizator = orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, sau persoană juridică, care accesează site-ul drpciv-teste.ro;

Chestionar =  reprezintă un singur test realizat indiferent de rezultat (admis sau respins) din oricare categorie, în cadrul site-ului;

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare la distanță, definit în OUG 34/2014, art. 2, alin. 7.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

drpciv-teste.ro este un site cu chestionare categoriile A, B, C, D, E și Redobândire  pentru verificarea cunoștințelor de legislație rutieră.

drpciv-teste.ro nu este afiliat în nici un fel cu Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vechiculelor sau cu departamente din cadrul Poliției Române.

 

TESTAREA CUNOȘTINȚELOR

Pentru a începe testul, după efectuarea unui număr de testări GRATUITE din categoria dorită, trebuie să dispuneți de un cont de utilizator drpciv-teste.ro, după care puteți accesa secțiunile ”Învățare”, ”Chestionare cu indicii și explicații”, ”Simulare examen auto” sau ”Chestionare redobândire permis” pe site-ul drpciv-teste.ro.

Prin înregistrare și accesarea site-ului cu chestionare auto, declarați că sunteți de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document. Chestionarele realizate vor fi stocate timp de 3 luni (90 de zile calendaristice), timp în care puteți verifica statisticile testărilor dumneavoastră în secțiunea special concepută (Testele mele).

Utilizatorul înțelege faptul că nu putem garanta reușita la examen, acest lucru depinzând doar de utilizator; noi punem la dispoziție doar o metodă de învățare cu conținuturile aferente.

 

ELIGIBILITATE ȘI ÎNREGISTRARE

Site-ul drpciv-teste.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

Utilizatorul are la dispoziție un chestionar gratuit, după care este necesară înregistrarea pentru a putea folosi în continuare site-ul. Întregistrarea se face contra cost, iar modalitățile de plată disponibile sunt descrise mai jos în acest document. Prin înregistrare, utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. La momentul înregistrării prin SMS utilizatorul primește odată cu codul de validare și parola, pe care trebuie să o memoreze pentru a putea folosi ulterior site-ul. În cazul plății prin card, utilizatorul primește parola prin email. Indiferent de metoda de plată, în cazul unei înregistrări valide, utilizatorul are acces imediat la toate resursele site-ului, pe perioada abonamentului ales.

Datele de autentificare sunt confidențiale. Nu suntem răspunzători pentru utilizarea neglijentă a contului dumneavoastră sau pentru înstrăinarea datelor acestuia, pe care sunteți obligat să le păstrați confidențiale și să nu le înstrăinați.

 

DATE DESPRE COMERCIANT:

Pro Edge Learning SRL, Str Avram Iancu Nr. 6, Bl. 5, Sc. 1, Ap. 1, jud. Ialomița, CUI 48470988.

 

ABONAMENTE DISPONIBILE PENTRU PERSOANELE FIZICE

Abonament pe o perioadă de 30 de zile

 • Numărul de chestionare care pot fi realizate cu un abonament este nelimitat.
 • După expirarea perioadei de valabilitate se poate opta pentru prelungire, cu păstrarea statisticilor și a întregului istoric al utilizatorului.
 • Metode de plată:
  • plată online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), valoare abonament 30 LEI (TVA inclus)
  • plată prin SMS la numărul scurt 7688 cu textul ”SALA5”, valoare abonament 5,10 EURO + TVA

Abonament pe o perioadă de 60 de zile

 • Numărul de chestionare care pot fi realizate cu un abonament este nelimitat.
 • După expirarea perioadei de valabilitate se poate opta pentru prelungire, cu păstrarea statisticilor și a întregului istoric al utilizatorului.
 • Metode de plată:
  • plată online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), valoare abonament 36 LEI (TVA inclus)
  • plată prin SMS la numărul scurt 7688 cu textul „SALA6”, valoare abonament 6,10 EURO + TVA

Abonament pe o perioadă de 150 de zile

 • Numărul de chestionare care pot fi realizate cu un abonament este nelimitat.
 • După expirarea perioadei de valabilitate se poate opta pentru prelungire, cu păstrarea statisticilor și a întregului istoric al utilizatorului.
 • Metode de plată:
  • plată online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), valoare abonament 60 LEI (TVA inclus)
  • plată prin SMS la numărul scurt 7688 cu textul „SALA10”, valoare abonament 10,10 EURO + TVA

Abonamentul își începe valabilitatea în momentul realizării plății, în cazul plății cu cardul, respectiv în momentul introducerii codului primit prin SMS, în cazul plății prin SMS. Codurile primite prin SMS pot fi folosite în maximum 7 zile de la data realizării plății. Plățile prin SMS nu pot fi returnate utilizatorului, fiind facturate automat de către operatorii de telefonie mobilă.

 

ABONAMENTE DISPONIBILE PENTRU PERSOANELE JURIDICE

 • Persoanele juridice pot plăti prin SMS fără a fi nevoie de contract de prestări servicii, facturarea făcându-se de către operatorii de telefonie mobilă. Valoarea abonamentului este în acest caz identică cu cea pentru persoanele fizice.
 • Pentru plata prin card sau prin bancă, este necesar să ne contactați prin unul din canalele de comunicație descris în prezentul contract. Valoarea abonamentului se stabilește în acest caz pe bază de cerere de ofertă, personalizat în funcție de nevoile fiecărui client.

 

INFORMAȚII DESPRE PLĂȚILE PRIN CARD DE DEBIT/CREDIT

Daca alegeți metoda de plată „Plată cu cardul” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub siglele Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Procesatorul de plăți prin card poate refuza la plată anumite tranzacții, în funcție de criteriile interne stabilite. În caz de refuz la plată, contul utilizatorului va figura ca „expirat”, iar utilizatorul poate alege să facă o altă plată, folosind un alt card sau folosind SMS, fără ca pentru perioada în care s-a făcut verificarea plății să datoreze o sumă către drpciv-teste.ro.

După ce plata a fost validată, în câteva zile (maximum 7) factura fiscală se poate descărca de către utilizator, din meniul „Contul meu”. În cazul în care, din diverse motive, utilizatorul nu poate descărca factura fiscală, o poate solicita prin unul din canalele de comunicație descrise în acest document.

Returnarea fondurilor în cazul plății prin card nu este posibilă, deoarece utilizatorul primește acces și poate folosi serviciile oferite de către site începând din momentul plății. În mod excepțional, în cazul în care a plătit de mai multe ori în aceeași zi iar plata nu a fost încă recepționată, utilizatorul poate solicita returnarea plății duplicat, dar acest lucru nu creează neapărat o obligație de plată pentru noi.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

DREPTURI DE AUTOR

Elementele postate pe site în totalitatea lor (text, design, grafică, metode de învățare, etc.), aparțin în exclusivitate deținătorului site-ului, drepturile asupra lor fiind protejate. Excepție fac conținutul întrebărilor, care au fost preluate de pe site-ul oficial al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vechiculelor www.drpciv.ro.

Accesul neautorizat, distribuția, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vânzarea, utilizarea comercială sub orice formă sau oricare alt tip de transfer a oricărei părți din site-ul drpciv-teste.ro sunt, prin prezenta, strict interzise.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Ne străduim să vă oferim cel mai bun serviciu de testare a cunostințelor auto, dar nu garantăm că va fi perfect, drept urmare nu vă putem oferi nici o garanție că site-ul drpciv-teste.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În cazul în care, din motive obiective, site-ul drpciv-teste.ro nu este disponibil mai mult de 10% din durata unui abonament, indiferent de durata acestuia, utilizatorul va primi o prelungire a duratei abonamentului cel puțin egală cu durata de inactivitate a site-ului drpciv-teste.ro, cu sau fără păstrarea istoricului testărilor utilizatorului până în acel moment.

În nici un caz, site-ul drpciv-teste.ro nu va fi răspunzător pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma utilizării site-ului drpciv-teste.ro.

 

PROTECȚIA DATELOR

drpciv-teste.ro prelucrează date cu caracter personal DOAR în scopul autorizării plății și emiterii facturii. Utilizatorul va primi prin SMS/email informații despre valabilitatea contului său și informații despre de plăți și facturare. Datele cu caracter personal NU vor fi înstrăinate către terțe părți.

 

DISPOZIȚII FINALE

Prezentele Condiții Generale se pot modifica oricând fără o notificare prealabilă, în scopul armonizării cu legislația în vigoare.

Pentru orice conflict, părțile vor uza de toate posibilitățile de conciliere amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului și neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, părțile vor apela la instanțele judecătorești competente.

 

CONTACT (SESIZĂRI)

Pentru orice informații, probleme și sesizări ne puteți contacta prin formularul de Contact de pe site-ul www.drpciv-teste.ro, la adresa de email [email protected] sau la telefon 0722.416.386 (voce sau SMS), program Luni-Vineri orele 09-17. De obicei răspundem foarte repede, dar termenul maxim de răspuns este de 24 de ore. În cazul sesizărilor prin email sau prin SMS care depășesc acest termen, în lipsa unui răspuns, utilizatorul înțelege faptul că solicitarea sa nu a fost primită din motive tehnice și trebuie să retrimită solicitarea prin alt canal de comunicație.

Contact: 0747.510.346, program L-S 09-22, [email protected]
2024 drpciv-teste.ro
Euplatesc banner