Mediu de învățare pe capitole - chestionare auto drpciv

Mediul de învățare pe capitole a fost creat special pentru a îți da posibilitatea de a îți verifica cunoștințele de legislație rutieră din fiecare capitol (de exemplu, poți exersa întrebări doar din capitolul de mecanică).

Am conceput chestionare auto cu indicii și explicații pentru fiecare capitol studiat în demersul tău de a obține permisul de conducere - categoria B. Spre deosebire de alte siteuri noi ne focusam pe o învățare mai ușoară și mai eficientă. Ai posibilitatea de a parcurge toate intrebarile DRPCIV (actualizate în 2024) pentru fiecare capitol în parte, beneficiind de bara de progres ce îți indică procentual cât ai parcurs din totalul intrebărilor din fiecare capitol. În acest fel vei ști cand ai rezolvat corect toate intrebările unui capitol.

După ce vei reuși să parcurgi întreaga secțiune conform recomandărilor noastre, următorul pas este exersarea în cadrul secțiunii „Chestionare cu indicii și explicații”, unde vei întâlni chestionare auto cu întrebări alese aleatoriu din toate capitolele.

Pe site-ul nostru, în toate chestionarele auto, vei găsi numai întrebările oficiale ale DRPCIV, actualizate în 2024.

6527
Contact: 0747.510.346, program L-S 09-22, [email protected]
2024 drpciv-teste.ro
Euplatesc banner